Vpiši iskalni niz

storitve

Analiziramo vaše pretekle marketinške aktivnosti, poiščemo potenciale in še neizkoriščene digitalne priložnosti za vaš izdelek ali storitev.

Preverite naše storitve

SEO

Vaša spletna stran in vaš trud si zaslužita ustrezno pozornost, a brez ustreznih temeljev in dobre SEO prakse, je lahko ves trud zaman. Preberi več

Vaša spletna stran in vaš trud, si zaslužita ustrezno pozornost, a brez ustreznih temeljev in dobre SEO prakse, je lahko ves trud zaman.

Zakaj torej optimizacija strani? Optimizacija zajema tako urejanje tehnične plati spletne strani, kot bogatenje vsebinskega dela in predloge, v skladu s priporočili SEO orodij in spletnih iskalnikov. Na dolgi rok zagotovi organsko rast, predvsem pa poveča vidljivost in prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Bodite korak pred konkurenti z močno, integrirano strategijo, ki združuje vsebinski marketing, tehnično plat SEO, socialna omrežja in ostale elemente optimizacije.

Google advertising

Google oglaševanje je fantastična rešitev za hitro povečanje obiska in prometa na spletni strani. Preberi več

Google oglaševanje je fantastična rešitev za hitro povečanje obiska in prometa na spletni strani. Omogoča, da se vaše podjetje in storitve prikažejo na vrhu iskalne strani točno takrat, ko ljudje iščejo kar ponujate. Torej - ob pravem času, na pravem mestu. 

Z google oglaševanjem boste zagotovljeno dobili več povpraševanja in posledično znižali stroške oglaševanja

Dominirajte googlov iskalnik in postavite vaše podjetje na 1. mesto.

Social advertising

Dokazano je, da se 86 % ljudi, še predno se odločijo za nakup, obrne na socialna omrežja. Preberi več

Povprečen človek na dan preživi 7 ur na pametnih napravah, od tega vsaj 5 ur na socialnih omrežjih. 

Dokazano je, da se 86 % ljudi, še predno se odločijo za nakup, obrne na socialna omrežja.

Mislimo, da ne rabimo več izgubljati besed.

Email marketing

E-mail marketing ni mrtev, le k njemu je potrebno pristopiti na pravi način. Preberi več

E-mail marketing ni mrtev, le k njemu je potrebno pristopiti na pravi način. S pravim pristopom in postavitvijo avtomatike sistema lahko na mesec dosežete celo do 20 % prometa, ki pride izključno iz e-mail marketinga

GR8 ekipa e-mail avtomatizacijo postavlja na Klaviyo sistemu, ki je dokazano učinkovit, poleg tega pa se enostavno povezuje z vsemi najbolj razširjenimi platformami spletnih strani in trgovin.

LinkedIn advertising

Linkedin je najhitreje rastoče poslovno družbeno omrežje. Omogoča tako grajenje skupnosti, kot oglaševanje. Preberi več

Linkedin je najhitreje rastoče poslovno družbeno omrežje. Omogoča tako grajenje skupnosti, kot oglaševanje.

Linkedin združuje zares ogromno različnih opcij in v kolikor delujete s podjetjem v odnosih B2B , je Linkedin nujen korak za vaš posel.

UX/UI/CR optimizacija strani

Ljudje smo vizualna bitja in vsak izmed nas je drugačen. Zato za UX/UI/CR optimizacijo strani stoji psihologija in preučevanje vaših najbolj potencialnih potrošnikov. Preberi več

UX (uporabniška izkušnja) in UI (uporabniški vmesnik) sta dva medsebojno odvisna izraza. Medtem, ko uporabniški vmesnik na splošno obravnava interakcijo med uporabniki in računalniškimi sistemi, programsko opremo in aplikacijami, se UX ukvarja s splošno uporabniško izkušnjo blagovne znamke, izdelka ali storitve.

Torej, če poenostavimo: Ljudje smo vizualna bitja in vsak izmed nas je drugačen. Zato za UX/UI/CR optimizacijo strani stoji psihologija in preučevanje vaših najbolj potencialnih potrošnikov.

Pri UX/UI optimizaciji pogledamo spletno stran, prodajni lijak in predvsem zaključek naročila, nato pa s konkretnimi predlogi skušamo izboljšati vaš »conversion rate«, s katerim boste posledično pridobili več nakupov.

Digital Strategy

Veliko podjetij ne definira svojih ciljev, kar pa posledično vodi do slabših poslovnih rezultatov in neučinkovitega oglaševanja. Preberi več

Če so vaši cilji in vaša vizija jasno določeni, je strategija zelo preprosta. Natančno definirana strategija je velika prednost pred vašo konkurenco. Veliko podjetij ne definira svojih ciljev, kar pa posledično vodi do slabših rezultatov in neučinkovitega oglaševanja.

Preko vodenih delavnic in intervjujev, tako vodstva, kot ostalega dela podjetja, z vami naredimo digitalno strategijo, ki vam jo nato tudi pomagamo uresničiti.

Influencer marketing

Ne prodaja se izdelek, ampak doživetje, zgodbe in občutek. Kdo bo vse to prodal boljše, kot nekdo, ki že ima zaupanje in avtoriteto vaših idealnih strank? Preberi več

Najboljši marketing je marketing od ust do ust. Vsi se zavedamo, da bo večina “pravega” denarja na spletu zasluženega s strani tistih, ki bodo svojim obiskovalcem/potencialnim kupcem nudili bogate vsebine.

Ne prodaja se izdelek, ampak doživetje, zgodbe in občutek. Kdo bo vse to prodal boljše, kot nekdo, ki že ima zaupanje in avtoriteto vaših idealnih strank? Moč bo imel tisti, ki bo imel pozornost.

Business consulting

Skupaj z vami pregledamo vaše dosedanje delo, začrtamo smernice za naprej, pregledamo prihodke in stroške in pomagamo optimizirati procese.

Celostna grafična podoba

Ste vedeli, da lahko ljudje ocenijo karakter in vizijo nekoga drugega že samo na podlagi barve? Preberi več

Grafična podoba je prvi vtis in odraz vas samih, ter vašega podjetja. Vsi pa vemo, da priložnosti za prvi vtis ne dobimo ponovno. Le to je lahko odločilna stvar, ali se bodo ljudje odločili za vas, ali boste za njih le eden izmed mnogih. Kljub temu, da sledimo oblikovnim trendom, poskrbimo za unikatnost vizualne zasnove.

Ste vedeli, da lahko ljudje ocenijo karakter in vizijo nekoga drugega že samo na podlagi barve? Naj bo vaš prvi vtis nepozaben.