Vpiši iskalni niz

o nas

Ko sem se odločil za samostojno pot, sem si za cilj zadal, da ne želim biti le še ena v nizu digitalnih agencij, ki v teh časih rastejo »kot gobe po dežju.« Toda kako, na kakšen način?

Spoznajte nas
izpostavek 1 izpostavek 1

Moj cilj je, da smo butična digitalna marketinška agencija, ki je specializirana le za tisto, kar obvlada. Le za tisto, za katerim lahko stojim z dvignjeno glavo. Ne želim, da delamo nekaj, za čemu ne morem stati 100%. In želim si sam izbirati stranke. Ne zasledovati rezultata ali, da je vodilo le denar, ampak tudi oziroima predvsem projekti, v katere verjamemo.

Smo butična digitalna marketinška agencija, ki je specializirana le za tisto, kar 100% obvlada. Naše vodilo so konkretnost, transparentnost in iskrenost pri projektih, v katere verjamemo.

izpostavek 2 izpostavek 2

Linkedin, Google in Social advertising ter digitalne strategije in marketinške delavnice so naša glavna dejavnost. Poleg pride tudi nekaj ostalih zadev, ki so strogo povezane z digitalnim marketingom, ampak vse skupaj je strogo usmerjeno v rezultat. Na začetku sodelovanja se začrtajo konkretni cilji, tako da tako jaz kot moja ekipa kot naročnik vemo kaj zasledujemo in kako daleč smo od cilja. Konkretnost, transparentnost in iskrenost. To je moje vodilo tako v osebnem kot poslovnem življenju.